Leren in de Thuiszorg.

Bij Thuiszorg La Vie!

Leren bij Thuiszorg La Vie

Bij Thuiszorg La Vie besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van onze (toekomstige) medewerkers. We vinden het zeer belangrijk dat de medewerkers bij La Vie, gemotiveerd en betrokken in dienst zijn om een optimale zorg te verlenen.

Om onze medewerkers voldoende te laten ontwikkelen bieden wij passende bij- en nascholingsprogramma’s aan. 

We zijn in de volle breedte een lerende organisatie. Naast de bij- en nascholingen bieden we ook opleidingsplaatsen binnen de thuiszorg. Thuiszorg La Vie biedt opleidingsplaatsen aan studenten van diverse opleidingen.

Bekijk hieronder welke opleidingen wij aanbieden.

” Thuiszorg La Vie biedt heel veel mogelijkheden tot het opleiden van medewerkers, zodoende was mij een Verzorgende IG opleiding aangeboden die ik met beide handen heb aangepakt ”. 

Wat voor opleidingen bieden wij aan?

Ben je geïnteresseerd in of heb je vragen over een opleidingstraject neem dan contact met ons op!

MBO Niveau

Helpende
Verzorgende IG
Verpleegkundige niveau 4 – BBL, het verkorte traject van twee jaar; deze studenten moeten de opleiding van Verzorgende IG al afgerond hebben.

Verpleegkundigen

Verpleegkundigen kunnen zich verder opleiden als wondverpleegkundige, of diabetisch verpleegkundige, stoma verpleegkundige.

Stage plekken

Wij bieden verschillende stage-plekken aan voor studenten in de gezondheidszorg zoals: HBO 5/6, MBO 4,  Verzorgende IG en Helpende. 

Meer weten?

We helpen je graag verder!

Bel ons

075 62 20 222

Bezoek ons

Dorpsstraat 1068a 1566 JM Assendelft

Mail ons

info@thuiszorglavie.nl