Ontdek werken bij Thuiszorg La Vie

Lees de verhalen onze collega's

'' Elke dag is weer een uitdaging bij La Vie ''

Ik ben Roos, ik ben sinds april 2014 werkzaam bij Thuiszorg La Vie. De tijd vliegt voorbij! Thuiszorg La Vie is een warme en kleinschalige organisatie waar veel mogelijk is, denk aan opleidingen volgen en zelf jouw rooster bepalen. 

De  handelingen die je doet in de thuiszorg zijn erg afwisselend, bijvoorbeeld het inbrengen van een catheter of de zorg voor een gecompliceerde wond die jij weer laat genezen. 

De medewerkers hebben dagelijks contact met elkaar om een prettige samenwerking voort te zetten. 

Kortom een heel fijn bedrijf om voor te werken.

'' Ik hou van mijn vak en van de mens ''

Ik ben Linda. Ik werk als (Mbo) Verpleegkundige en sinds mei 2019 werkzaam bij La Vie. 
In 2003 ben ik de opleiding verpleegkunde gestart. En sindsdien al veel kanten van het vak gezien (verzorgingshuis, verpleeghuis, thuiszorg, revalidatiezorg en ziekenhuis). 
Ik hou van mijn vak en van de mens. Het mooiste van mijn vak in de thuiszorg vind ik: mijn cliënt in zijn eigen vertrouwde omgeving zien en helpen en bijdragen aan het welzijn en welbevinden van mijn cliënt. 

'' Het is heel erg dankbaar en afwisselend werk ''

Ik ben sinds het jaar 2000 werkzaam in de zorg en in 2012 bij Thuiszorg La vie in dienst gekomen.

Ik heb in verschillende takken van de zorg mogen werken, maar mijn hart ligt bij de thuiszorg. Het is erg dankbaar en afwisselend werk. Ook vind ik het heel fijn om zorg te kunnen geven aan cliënten thuis zodat ze zelfstandig in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

'' La Vie is een kleinschalige organisatie waar veel mogelijk is ''

Ik ben Kelly, sinds Oktober 2018 ben ik werkzaam bij Thuiszorg La Vie als Helpende. Thuiszorg La Vie biedt heel veel mogelijkheden tot het opleiden van medewerkers, zodoende was mij een Verzorgende IG opleiding aangeboden die ik met beide handen heb aangepakt. De begeleiding die ik krijg gedurende mijn opleiding is erg goed, ook de medewerkers denken goed mee en geven mij daarin advies. Het is een leuk en kleinschalig team wat erg goed verbonden is met elkaar. Alles is altijd bespreekbaar en bijvoorbeeld zelf jouw rooster bepalen is erg fijn! Ik hoop mijn opleiding zo snel mogelijk te behalen en op een mooie toekomst bij Thuiszorg La Vie als Verzorgende IG. Thuiszorg La Vie is een warm en kleinschalige organisatie waar veel mogelijk is, denk aan opleidingen volgen en zelf jouw rooster bepalen.
De medewerkers hebben dagelijks contact met elkaar om een prettige samenwerking voort te zetten.
Kortom een heel fijn bedrijf om voor te werken.

'' Het is een uitdaging om tot een positief resultaat te komen ''

Sinds 1975 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg en heb de opleiding ziekenverzorgende, kraamverzorgende en verpleegkundige gevolgd en heb veel ervaring opgedaan op het gebied van revalidatie.
Deze ervaring kan ik ook in de thuissituatie gebruiken bij cliënten die bijv. zijn geopereerd of met neurologische aandoeningen. Tijdens deze inspannende periode is het voor de cliënt als zorgverlener een uitdaging om tot een positief resultaat te komen. 
Daarnaast is het nog steeds fijn om een cliënt in het algemeen te helpen en te verzorgen.

Januari 2019 ben ik begonnen bij thuiszorg La Vie! De organisatie kende ik vanuit een privé situatie en viel de prettige manier van omgaan met de cliënt gelijk op.
De organisatie is klein waardoor de communicatie niet over verschillende schijven hoeft te gaan, wat ook plezierig is.   

'' Ik vind La Vie een fijne organisatie zowel als team als voor de cliënt ''

Ik ben Brigitte en werk sinds december 2018 bij “La Vie”. Hiervoor heb ik tien jaar in de wijk gewerkt bij Evean en daarvoor werkzaam geweest in het verpleeghuis.

De wijk is echt mijn passie, de juiste zorg met liefde en aandacht “thuis” geven vind ik erg mooi. Want wat is er toch fijner om in je eigen omgeving te kunnen blijven wonen.

Ik vind La Vie een fijne organisatie zowel als team als voor de cliënt. Het is persoonlijk en de cliënten kennen ons allemaal.

'' Ik heb de kans gekregen om te mogen doorgroeien en ontwikkelen via Thuiszorg La vie ''

Hoi, ik ben Denise, werkzaam vanaf augustus 2017 als helpende. Ik heb de kans gekregen om te mogen doorgroeien en ontwikkelen via Thuiszorg La vie! Om de opleiding verzorgende IG te volgen momenteel zit ik in mijn laatste schooljaar. Ik vind het fijn dat ik met mijn geleerde kennis nog beter de client kan helpen en verzorgen.

Meer weten?

We helpen je graag verder!

Bel ons

075 62 20 222

Bezoek ons

Dorpsstraat 1068a 1566 JM Assendelft

Mail ons

info@thuiszorglavie.nl