Thuiszorg

Helpende plus

Helpende plus

De sluitingsdatum voor deze vacature is 30-06-2020.

Ben jij opzoek naar een baan als helpende plus in de thuiszorg? Dan heb je de keuze uit veel vacatures!

Waarom zou je nu kiezen om bij Thuiszorg La Vie te werken? Als jij het leuk vindt om bij een kleinschalige thuisorganisatie te werken, waar een goede werksfeer heerst en jij veel kunt ontwikkelen, dan past deze vacature goed bij jou! 

Wat ga je doen?

Als helpende plus kun jij met jouw professionele hulp en inzet hier veel waarde toevoegen. Jij zorgt er namelijk voor dat cliënten langer en zelfstandiger in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Het ondersteunen bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen  zijn niet de enige redenen om bij een cliënt thuis te komen. Soms merk je dat er bij een cliënt meer aan de hand is. Onze cliënten vinden het daarom ook belangrijk dat zij met jou een goed gesprek kunnen voeren. Op die manier bouw jij een vertrouwensband op en zorg jij ervoor dat de cliënten met een gerust hart de dag door komen.

Als Helpende plus bij Thuiszorg La Vie ben je een belangrijke schakel in een deskundig team. Je werkt nauw samen met de verpleegkundige en je rapporteert belangrijke zaken in het zorgplan.

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

Herken jij jezelf hierin?

Hoe zorgen wij voor jou?

'' La Vie is een kleinschalige organisatie waar veel mogelijk is ''

Kelly werkt als Helpende bij Thuiszorg La Vie

Wat voor werkgever is Thuiszorg La Vie?

Wij zijn een warmhartige thuiszorgorganisatie waar een gevoel van saamhorigheid heerst. Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat onze cliënten de welverdiende zorg krijgen. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat er een fijne werksfeer heerst en dat er goed voor het personeel wordt gezorgd!

Ons team bestaat momenteel uit 15 leuke collega’s en ons kantoor is gevestigd op de dorpsstraat in Assendelft. Regelmatig komen de medewerkers na de ochtendroute langs op kantoor om even gezellig bij te praten en een kop koffie te drinken. Omdat wij een kleinschalige thuisorganisatie zijn, bieden wij genoeg kansen voor onze medewerkers om mee te groeien in de organisatie.

Werk je bij Thuiszorg La Vie, dan is de kans groot dat je dat nog wel een tijdje zult doen!

                                                                   Bekijk waarderingen

Sollicitatieprocedure

Het verloop van je kennismaking in 5 stappen

Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan via het contactformulier en wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op.

Na jouw sollicitatie nemen wij uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met je op. Hierin bespreken wij de vacature en zullen wij jou uitnodigen voor een kennismaking bij ons op kantoor.

Nadat er telefonisch contact is geweest volgt er een kennismaking bij ons op kantoor. Wij willen je graag leren kennen en ontdekken of Thuiszorg La Vie bij jou past en jij bij Thuiszorg La Vie. 

Past Thuiszorg La Vie bij jou en jij bij Thuiszorg La Vie? Dan stemmen wij met elkaar af wanneer je begint, hoeveel uur je gaat werken en je salaris. 

Wij kijken uit om je te verwelkomen en gaan samen met jou het avontuur aan!

Meer weten?

We helpen je graag verder!

Bel ons

075 62 20 222

Bezoek ons

Dorpsstraat 1068a 1566 JM Assendelft

Mail ons

info@thuiszorglavie.nl

Vacature alert instellen

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Schrijf je dan in voor onze vacature alert!

Leuk dat je wilt solliciteren!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op!

Vacature: Helpende Plus