Thuiszorg

Wijkverpleegkundige

Wijkverpleegkundige

Ben jij opzoek naar een baan als Wijkverpleegkundige in de thuiszorg? Dan heb je de keuze uit veel vacatures!

Waarom zou je nu kiezen om bij Thuiszorg La Vie te werken? Omdat jij het prettig vindt om bij een kleinschalige thuisorganisatie te werken, waar een goede werksfeer heerst en jij veel kunt ontwikkelen!

Wat ga je doen?

Met jouw expertise en inzet kun je bij Thuiszorg La Vie veel waarde toevoegen. Als Wijkverpleegkundige help je onze cliënten om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Dat doe je door de juiste zorg te verlenen, waarbij voor jou de cliënt op de eerste plaats staat. Met jouw aandacht en liefde zorg je ervoor dat cliënten uitkijken naar jouw komst. Iedere werkdag kun jij het verschil maken in de zorg. Hoe mooi is dat?

Naast het verzorgen hou jij je bezig met het opstellen van verpleegkundige diagnoses en het indiceren van zorg. Je stelt vervolgens een zorgplan op en je coördineert hierin de zorg.  

Daarnaast lever je als verpleegkundige bij La Vie veel toegevoegde waarde aan het team.

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

Herken jij jezelf hierin?

Hoe zorgen wij voor jou?

'' Ik hou van mijn vak en van de mens ''

Linda werkt als verpleegkundige bij La Vie!

Wat voor werkgever is Thuiszorg La Vie?

Wij zijn een warmhartige thuiszorgorganisatie waar een sterk gevoel van saamhorigheid heerst. Ons team bestaat momenteel uit 15 leuke collega’s en ons kantoor is gevestigd op de Dorpsstraat in Assendelft. Ons werkgebied bestaat uit Zaanstreek/Waterland en sinds kort leveren wij ook zorg in Hoorn/Purmerend. Wij zijn een open organisatie en er heerst een goede werksfeer binnen het team. Naast de plezier in je werk vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers genoeg kunnen ontwikkelen. Want alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat onze cliënten de welverdiende zorg krijgen. Werk je bij Thuiszorg La Vie, dan is de kans groot dat je dat nog wel een tijdje zult doen!

Bekijk video:

                                                                   Bekijk waarderingen

Sollicitatieprocedure

Het verloop van je kennismaking in 5 stappen

Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan via het contactformulier en wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op.

Na jouw sollicitatie nemen wij uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met je op. Hierin bespreken wij de vacature en zullen wij jou uitnodigen voor een kennismaking bij ons op kantoor.

Nadat er telefonisch contact is geweest volgt er een kennismaking bij ons op kantoor. Wij willen je graag leren kennen en ontdekken of Thuiszorg La Vie bij jou past en jij bij Thuiszorg La Vie. 

Past Thuiszorg La Vie bij jou en jij bij Thuiszorg La Vie? Dan stemmen wij met elkaar af wanneer je begint, hoeveel uur je gaat werken en je salaris. 

Wij kijken uit om je te verwelkomen en gaan samen met jou het avontuur aan!

Meer weten?

We helpen je graag verder!

Bel ons

075 62 20 222

Bezoek ons

Dorpsstraat 1068a 1566 JM Assendelft

Mail ons

info@thuiszorglavie.nl

Vacature alert instellen

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Schrijf je dan in voor onze vacature alert!

Leuk dat je wilt solliciteren!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op!

Vacature: Verpleegkundige