Thuiszorg

Verzorgende IG

Verzorgende IG

Ben jij opzoek naar een baan als Verzorgende IG in de thuiszorg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zoeken een enthousiaste Verzorgende IG die ons team wilt komen versterken. Lijkt het jou leuk om bij een kleinschalige thuisorganisatie te werken, waar een goede werksfeer heerst en jij veel kunt ontwikkelen? Solliciteer dan op deze vacature en wij nodigen jou graag uit voor een kennismaking!

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG kun je met jouw expertise en professionele hulp hier veel waarde toevoegen. Jij zorgt er namelijk voor dat cliënten langer en zelfstandiger in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Naast het verzorgen en begeleiden van onze cliënten help je hun om zoveel mogelijk zelfredzaam te zijn. Je bent blij met elk stapje vooruitgang waarbij iemand weer iets van zijn eigen leven kan terugpakken!

Als Verzorgende IG bij Thuiszorg La Vie kun je iedere werkdag het verschil maken in de zorg. Met jouw aandacht en liefde zorg je ervoor dat cliënten uitkijken naar jouw komst. Hoe mooi is dat?

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

Herken jij jezelf hierin?

Hoe zorgen wij voor jou?

Van Verzorgende IG naar Verpleegkundige

Sharon werkt als verpleegkundige bij La Vie!

Wat voor werkgever is Thuiszorg La Vie?

Wij zijn een warmhartige thuiszorgorganisatie waar een sterk gevoel van saamhorigheid heerst. Ons team bestaat momenteel uit 15 leuke collega’s en ons kantoor is gevestigd op de Dorpsstraat in Assendelft. Ons werkgebied bestaat uit Zaanstreek/Waterland en sinds kort leveren wij ook zorg in Hoorn/Purmerend. Wij zijn een open organisatie en er heerst een goede werksfeer binnen het team. Naast de plezier in je werk vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers genoeg kunnen ontwikkelen. Want alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat onze cliënten de welverdiende zorg krijgen. Werk je bij Thuiszorg La Vie, dan is de kans groot dat je dat nog wel een tijdje zult doen!

Bekijk video:

                                                                   Bekijk waarderingen

Sollicitatieprocedure

Het verloop van je kennismaking in 5 stappen

Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan via het contactformulier en wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op.

Na jouw sollicitatie nemen wij uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met je op. Hierin bespreken wij de vacature en zullen wij jou uitnodigen voor een kennismaking bij ons op kantoor.

Nadat er telefonisch contact is geweest volgt er een kennismaking bij ons op kantoor. Wij willen je graag leren kennen en ontdekken of Thuiszorg La Vie bij jou past en jij bij Thuiszorg La Vie. 

Past Thuiszorg La Vie bij jou en jij bij Thuiszorg La Vie? Dan stemmen wij met elkaar af wanneer je begint, hoeveel uur je gaat werken en je salaris. 

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Meer weten?

We helpen je graag verder!

Bel ons

075 62 20 222

Bezoek ons

Dorpsstraat 1068a 1566 JM Assendelft

Mail ons

info@thuiszorglavie.nl

Vacature alert instellen

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Schrijf je dan in voor onze vacature alert!

Leuk dat je wilt solliciteren!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op!

Vacature: Verzorgende IG